Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A salátát megmossuk, leveleire tépkedjük és metéltre vágjuk. Az újhagymát tisztítás után vékonyan fölszeleteljük, a vajon megfuttatjuk, majd a borsót meg a salátát is hozzáadjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, a menta felét finomra aprítjuk, a zöldséget ezzel fűszerezzük, és 1 deci vizet aláöntve, lefödve puhára pároljuk. Kissé hűlni hagyjuk, majd merülőmixerrel pépesítjük. Utána a tejszínt meg a húslevest beleöntjük. Hidegen, a félretett mentalevelekkel díszítve tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Könnyű, frissítő leves.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
szonoczky
2013.12.01 13:16
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
salátát megmossuk, újhagymát tisztítás, vajon megfuttatjuk, menta felét, zöldséget ezzel, húslevest beleöntjük, félretett mentalevelekkel, mentalevelekkel, fölszeleteljük, merülőmixerrel, megfuttatjuk, megborsozzuk, fűszerezzük, hozzáadjuk, pépesítjük, beleöntjük, tisztítás, leveleire, újhagymát, tépkedjük, Megsózzuk, megmossuk, zöldborsó, félretett, húslevest, zöldséget, metéltre, újhagyma, tejszínt, vékonyan, pároljuk, díszítve, aláöntve, újhagyma, tejszín, saláta, húsleves leszűrt kockából, zöldborsó, menta levél,
|
|
|
|
|